Robotics Education & Competition Foundation
Inspiring students, one robot at a time.

The VEX Robotics Competition Finnish National Championships 2022

Date
04/27/2022
Event Code
RE-VRC-21-5961
Program
VEX Robotics Competition
Event Type
Tournament
Event Format
In-Person
Capacity
12
Spots Open
11
Event Region
Finland
Registration Deadline
Fri, Apr 1, 2022 3:00 PM EDT

Login to Register

General Info

HUOM!

VEX-robotiikan 2022 Suomenmestaruuskilpailut siirtyvät huhtikuulle

Helmikuun 2022 alkuun suunniteltujen VEX-robotiikan SM-kilpailujen järjestäminen ei ole vallitsevan koronatilanteen ja Riihimäen kaupungin pandemiaryhmän tekemän päätöksen vuoksi mahdollista.

Roboedu ry. ja Riihimäen kaupungin Robotiikkakampus toivottavat kaikki kilpailijat huoltojoukkoineen tervetulleeksi Suomenmestaruuskilpailuihin Riihimäelle huhtikuussa! VEX V5 kilpailut pidetään 27.4.2022 ja VEX IQ kisatapahtuma 28.-29.4.2022. Mikäli kilpailuiden järjestäminen ei pandemiatilanteen vuoksi ole edelleenkään keväällä mahdollista, järjestetään tapahtuma etäkilpailuna.

 

Kaikkiin helmikuun kilpailuihin ilmoittautuneihin tullaan olemaan yhteydessä tammikuun aikana. Joukkueiden ilmoittautumiset on mahdollista suoraan siirtää uuteen kilpailutapahtumaan tai peruuttaa. Perinteisesti SM-kilpailuissa jaossa olleita edustusoikeuksia MM-kilpailuihin ei voida kilpailun ajankohdan vuoksi jakaa huhtikuussa, vaan Suomen maapaikat tullaan jakamaan REC Foundationin asettamien sääntöjen mukaisesti jo maaliskuussa. Suomen MM-kilpailujen maapaikat jaetaan 14.3.2022 tilanteen mukaan virallisissa kansainvälisissä tai kansallisissa kilpailuissa saavutettujen Skills-haasteen tulosten perusteella. (World Skills Standings, Robot Events).

Lisätiedot kilpailuun osallistuville joukkueille ja ilmoittautumislinkit päivitetään tammikuun aikana ja ne löytyvät Roboedun sivustolta (www.roboedu.fi), sekä Riihimäen robotiikkakampuksen sivuille (https://www.roboticscampus.com/ajankohtaista/tapahtumat/vex-robotiikan-suomenmestaruuskilpailut-2022/)

 

Kilpailut ovat neljännet viralliset VEX robotiikan Suomenmestaruuskilpailut. 

Kilpailuun ovat tervetulleita kaikki suomalaisjoukkueet. 

Kilpailuinfo ja kilpailun osallistumismaksut julkaistaan tällä sivulla viimeistään ilmoittautumisen auetessa 1.11.

Suomenmestaruuskilpailut pyritään ensisijaisesti järjestämään lähikilpailuna. Koronarajoitusten suhteen seuraamme sekä alueellisia että maakunnallisia linjauksia ja suosituksia. Riihimäen kaupungin linjauksen mukaisesti kilpailutapahtumissa on käytössä yli 16-vuotiaiden kohdalla koronapassi. Mikäli kilpailutapahtumaa ei koronatilanteen vuoksi järjestää lähitapahtumana, tullaan kilpailut toteuttamaan virtuaalisesti. Kilpailun ilmoittautumisaikaa tullaan jatkamaan 14.1.2022 saakka.

EDIT 7.1.2022: Päätös kilpailuiden toteuttamistavasta tullaan tekemään 10.1., jonka jälkeen tarkemmat tiedot kilpailujärjestelyistä tullaan päivittämään tälle sivulle, sekä Robotiikkakampuksen nettisivuille https://www.roboticscampus.com/ajankohtaista/tapahtumat/vex-robotiikan-suomenmestaruuskilpailut-2022/.

https://www.riihimaki.fi/tiedotteet/koronapassi-kayttoon-kaikissa-riihimaen-kaupungin-yleisotilaisuuksissa-ja-osassa-asiakastiloista-2/

 


Grade Level: All

Robot Skills Challenge Offered: Yes

Judging Format: In-Person judging

Event Dates & Locations

Date: 04/27/2022

Venue/Location:
Riihimäen urheilutalo
6 Pohjolankatu
Riihimäki, 11120
Finland

Contact Information

You must login to contact this Event Partner

Agenda

Kilpailut alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 16.00 mennessä. 

Tarkempi kilpailuaikataulu julkaistaan tällä sivulla viimeistään tammikuussa 2022. 

Volunteer

Kilpailut järjestetään talkoovoimin. Mikäli haluat antaa työpanoksesi kilpailujärjestelyihin, ota yhteyttä Reetta Viitaseen, reetta.viitanen@riihimaki.fi

Emergency/Bad Weather Policy

Tapahtuman peruuttaminen huonon sään tai muun poikkeustilanteen vuoksi ei ole todennäköistä, mutta mahdollisessa peruutustilanteessa tiedotamme kaikkia joukkueita sähköpostitse. Lähtökohtaisesti kilpailut toteutetaan live-tapahtumana, mutta myös etäkilpailuvaihtoehdot ovat mahdollisia koronatilanteen niin vaatiessa. 

Refund Policy

Majoitus ja ruokailukulut laskutetaan tapahtuman jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä annettujen tietojen perusteella.  Tietojen muuttaminen on mahdollista ilmoittautumisajan päättymiseen saakka. Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen, ei osallistumis- ruokailu-, tai majoitusmaksuja palauteta. 

Health and Safety Policies

Noudatamme tapahtumassa voimassa olevia alueellisia koronasuosituksia ja terveysviranomaisten ohjeita. 

Judging Format

Joukkueiden tulee varautua palauttamaan suunnitteluasiakirjansa sähköisesti n. viikkoa ennen kilpailutapahtumaa. Tuomarihaastattelut toteutetaan live -haastatteluina. 

 

Electronic Engineering Notebook Submissions: Team interviews will be conducted in-person at the Event. Engineering notebooks will be submitted electronically for evaluation, with a submission deadline that may be scheduled ahead of the event date.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waitlist

0 teams are on the waitlist for this event.

Please login to add or remove teams from the waiting list.